23 березня 2021 р. 10:34

В Ізмаїльському районі активізували систематичне прибирання узбіч після візиту голови обладміністрації

В Ізмаїльському районі активізували систематичне прибирання узбіч після візиту голови обладміністрації

Під час візиту до міста Ізмаїла на минулому тижні, голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький звернув увагу органів влади Ізмаїльського району на чистоту узбіч дороги.

Тож новий голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев доручив вжити заходів, щодо вирішення даного питання та періодично вивозити сміття вздовж автошляхів по всьому району.

Вже почали проводити всі необхідні заходи на дорогах, що утримуються ТОВ «Євродор» (траса М-15). І тільки за ранок 22 березня було зібрано два повних сміттєвози біля села Саф’яни, а на минулому тижні подібні роботи проводились біля с. Кам’янка.

В планах прибрати усі ділянки за декілька днів.

Нагадаємо, у березні 2019 року тодішній голова Службі автодоріг України в Одеській області Олег Варивода повідомив, що служба має лише 30% коштів необхідних для експлуатації шляхів сполучення. Мовляв, саме через це часто не прибрані узбіччя доріг в регіоні в тому числі і трас державного значення.

Нагадаємо також, що голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький в Ізмаїлі на презентації "Стратегії відновлення і розвитку авіаперевезень через КП" Аеропорт "Ізмаїл" на 2021-2024 роки" повідомив, коли саме планується відновити роботу аеропорту. 

Також  18 березня він представив нового голову Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіона Абашева.

Поділитися