21 червня 2021 р. 11:39

Наслідки негоди: рятувальники відкачують воду з підтоплених будинків на Одещині

Наслідки негоди: рятувальники відкачують воду з підтоплених будинків на Одещині

Підтоплення будинків і придомових територій сталося у декількох населених пунктах на Одещині.

Як повідомили у преслужбі ДСНС, рятувальники надають допомогу мешканцям з використанням спеціальної техніки та пожежно-технічного обладнання.

Так, в Ізмаїлі рятувальники працювали по вулицям Щепкіна, Михайлівська, Шевченка, проспекті Суворова та провулку Болградський, де відкачано воду з трьох підвальних приміщень будинків та чотирьох приватних домогосподарств.

В місті Кілія по вулиці Миру відкачано воду з одного підтопленого приватного будинку та двох придомових територій. В місті Подільську та місті Ананьїв відкачано воду з підвального приміщення сервісного центру та трьох приватних домогосподарств.

Водночас, в селі Олександрівка Подільського району продовжуються роботи по перекачуванню води зі переповненого ставу через греблю, для усунення загрози руйнування дамби. За допомогою пожежно-технічного обладнання уже перекачено 1600 куб м. води. Роботи тривають.

Раніше велика злива спричинила повінь у селі Пиріжна Кодимської міської територіальної громади, повідомив офіційний сайт міської ради. 

Згідно з інформацією місцевої комісії ТЕБ та НС, внаслідок сильного дощу велика вода завдала шкоди садибам, знищила майбутній врожай, замулила городи та дорогу.

Нагадаємо, на одеському Пересипу впала стіна приватного підприємства. В результаті пошкоджено газову трубу. 

Постраждалий під час ліквідації пожежі на Троїцькій одеський рятівник нарешті отримав орден. Під час події Дмитро і ще троє рятувальників провалилися на другий поверх, а зверху на них впали сходові отвори верхніх поверхів. 

Поділитися