24 вересня 2021 р. 22:08

Департамент екології вважає, що з вулиць Одеси треба видалити 46 дерев

Департамент екології вважає, що з вулиць Одеси треба видалити 46 дерев

Комісія з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, що працює при Департаменті екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради обстежила протягом минулого тижня понад 84 зелених насаджень, з яких 46 дерев підлягають видаленню.

Відповідну інформацію розповсюдив департамент.

Комісія працює у складі: фахівці департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради, представник Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) та представник КП «Міськзелентрест» Одеської міської ради.

Під час засідання комісії, розглядаються заяви щодо проведення обстеження зелених насаджень від організацій та приватних осіб.
Протягом тижня члени комісії здійснюють виїзди на місця звернень. Після чого складаються акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та у подальшому акти видаються заявникам.

Раніше Департамент міського господарства Одеської міської ради оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з обрізки дерев.

Комунальне підприємство "Міськзелентрест" оголосило конкурс для обрання компанії, якій заплатять за розсаду багаторічних рослин.

Поділитися