14 червня 2021 р. 16:28

Муніципальні пляжі Одеси не отримали паспорти про готовність до роботи

Муніципальні пляжі Одеси не отримали паспорти про готовність до роботи

Лише шість з 79 пляжів міста наразі мають паспорти про готовність до роботи,  причому відповідні документи ще не отримали навіть муніципальні пляжі. 

Як повідомив під час апаратної наради в одеській мерії директор комунального підприємства "Узбережжя" Дмитро Бєляєв, паспорти вже оформлені, але їх досі не підписав департамент екології. 

"Вже місяць паспорти лежать в департаменті екології, і скільки їх підписано, я не знаю", - зазначив він.

Представник департамента екології та розвитку рекреаційних зон зазначив, що три тижні тому департамент отримав документи, і наразі спеціалісти проводять перевірки. За її результатами й будуть видавати паспорти. 

"Ми пройшли всі адреси і перевірили, чи є усі документи, але нам досі документи не надали", - зазначив чиновник. 

Нагадаємо, 31 травня на апаратній нараді Геннадій Труханов досить емоційно відреагував на критику дій влади щодо обладнання пляжів з боку деяких одеситів, яку до нього донесли підлеглі. У дописі в мережі Facebook Сергій Ращенко фактично повторив ці зауваження. 

Також 31 травня 2021 року, під час апаратної наради презентували оновлені зупинкові комплекси, які департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху планує встановлювати в Одесі, на яких планується встановити додаткові інклюзивні елементи. 

Більшість українців цього року планують відпочивати на Батьківщині і лише кожен десятий виїжджатиме за кордон.

Поділитися