09 травня 2020 р. 19:00

Одеські комунальники встановили відеокамери в місцях стихійних сміттєзвалищ

Одеські комунальники встановили відеокамери в місцях стихійних сміттєзвалищ

Співробітники жилкомунсервісів продовжують боротьбу з порушниками порядку в приватному секторі, де місцеві жителі створюють стихійні сміттєзвалища.

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. 

У традиційних проблемних точках чергують інспектори департаменту міського господарства, які проводять з порушниками профілактичну роботу, а також виписують штрафи. У Київському районі вже встановлено чотири відеокамери, що фіксують правопорушення.

Цього тижня співробітники КП ЖКС «Чорноморський», «Вузівський», «Черьомушки», «Хмельницький», «Пересипський» та КП «Одескоммунтранс» ліквідували стихійні звалища на вулицях: Довгій, Тімірязєва, Семена Яхненка, Ак. Вільямса, Китобійній, Шишкіна, 48; Шклярука, Глінки, Варненській, Суднобудівній, Житомирській, Тирасполському і Дальницькому шосе, а також Люстдорфській дорозі.

Нагадаємо, в березні пілотний проєкт Департаменту міського господарства, який, за задумкою авторів, має вивести систему очищення приватного сектора Одеси на якісно новий рівень, стартував у Київському районі, на території ОСН «Чубаївка».  

Поділитися