02 лютого 2020 р. 11:05

На одеських схилах знесли близько тисячі дерев

На одеських схилах знесли близько тисячі дерев

Активіст громадської організації «Зеленый лист» Владислав Балинський повідомив про знесення близько тисячі дерев на приморських схилах в Одесі. 

Як він заявив на своїй сторінці в Facebook, це сталося в ніч з 31 січня на 1 лютого. 

Активіст вважає, що невідомі не мали на це дозволу, але впевнений, що їхні дії були узгодженні з «Муніципальною вартою», та профільними департаментами міської ради. Дерева ж знесли задля організації проїзду до Траси здоров'я. 

«Для організації під'їзду з Французького бульвару до Траси здоров'я в парковій зоні протизаконно видалили близько тисячі дерев! Без дозвільних документів, але при узгодженні з «Муніципальною вартою» і іншими департаментами. Видалили вночі, нишком. Працювали електропилами явно при заступництві високих посадовців державної влади. На кону організація магістрального під'їзду і забудова всієї Траси здоров'я. Під виглядом інженерного захисту території», - впевнений активіст. 

Нагадаємо, 31 січня, представники одеського осередку Національного корпусу знесли паркан, що встановили навкруги незаконної забудови, яка, на їхню думку, є незаконною, на території колишнього дитячого табору «Антартика». 

Поділитися