23 січня 2024 р. 19:01

На Миколаївщині щодо двох фірм розпочати справи за ознаками порушення законодавства

Фото ілюстративне: Українська правда

(Фото ілюстративне: Українська правда)

На Миколаївщині щодо ПП "ЛК-Агро" та ТОВ "Неонт Лтд" розпочаті справи через неподання інформації.

Про це повідомили в пресслужбі Південного міжобласного територіального відділення АМКУ.

У дописі відомства йдеться про те, що адміністративна колегія Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України минулого тижня розпочала справи за ознаками вчинення ПП "ЛК-Агро" та ТОВ "Неонт Лтд" порушень законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації на вимоги в.о. голови Відділення у встановлені строки.

У пресслужбі зазначили, що у зв’язку з розглядом справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке стосується спотворення результатів аукціонів, Відділення проводить збір та аналіз доказів, отриманих, зокрема, від відповідачів у справі.

"Відділенням були направлені вимоги про надання інформації до ПП "ЛК-Агро" та ТОВ "Неонт Лтд", які повернулися до Відділення з підстав закінчення встановленого строку зберігання. З огляду на це, Відділення опублікувало в газеті "Урядовий кур'єр" повідомлення про розміщення вимог на офіційному вебсайті Антимонопольного комітету України. У встановлені строки та до теперішнього часу ПП "ЛК-Агро" та ТОВ "Неонт Лтд" не надали інформацію. Зважаючи на це, ухвалені рішення про початок розгляду справ", - додали у пресслужбі.

Раніше повідомлялось про те, що розпочато розгляд справи щодо можливої змови під час участі у закупівлі робіт навчальним закладом Миколаєва.

Також йшлося про те, що у Миколаєві розпочато справу проти КП ММР "Миколаївська ритуальна служба" за інформаційні порушення законодавства.

Володимир Шкаєв

Поділитися