29 грудня 2023 р. 15:11

У Миколаєві АМКУ знайшов ознаки змови під час тендеру на закупівлю робіт для навчального закладу

Фото ілюстративне: Економічна правда

(Фото ілюстративне: Економічна правда)

Розпочато розгляд справи щодо можливої змови під час участі у закупівлі робіт навчальним закладом Миколаєва.

Про це повідомили в пресслужбі Південного міжобласного територіального відділення Анимонопольного комітету України.

У дописі йдеться про те, що Південне міжобласне територіальне відділення АМКУ 26 грудня 2023 року розпочало розгляд справи за ознаками вчинення колективним науково-виробничим підприємством "Тріботехніка" та ФОП Овсянниковою Н.М. порушення законодавства про захист економічної конкуренції під час їх спільної участі у торгах, проведених КП Миколаївської міської ради "Капітальне будівництво міста Миколаєва" на закупівлю робіт з будівництва навчальних приміщень для розвитку творчого потенціалу учнів з інклюзивною формою навчання Академії дитячої творчості.

За результатами попереднього дослідження Відділенням виявлені обставини, що можуть свідчити про узгодженість дій згаданих вище учасників торгів.

Зважаючи на виявлені факти, було розпочато справу.

Раніше повідомлялось про те, що на торгах з капремонту об’єкту благоустрою у Миколаєві виявили ознаки змови – розпочато справу.

Так,  28 листопада 2023 року розпочало розгляд справи за ознаками можливого вчинення ТОВ "Благоустрій-НК" та ФОП Яковенко А.М. порушення законодавства про захист економічної конкуренції під час їх спільної участі у торгах, проведених Адміністрацією Заводського району Миколаївської міської ради у 2019 році на виконання робіт з капітального ремонту зеленої зони по одній із вулиць міста.

Також йшлося про те, що розпочато справу за ознаками змови під час проведення закупівлі робіт з капітального ремонту дороги на Миколаївщині.

Володимир Шкаєв

Поділитися