31 липня 2023 р. 15:26

Проєкт будівництва Болградського групового водопроводу вирішили відредагувати

Фото: Ізмаїльська райдержадміністрація

(Фото: Ізмаїльська райдержадміністрація)

Одеська об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об'єктів підписала договір з державним регіональним проєктно-вишукувальним інститутом "Укрпівдендіпроводгосп" на коригування проєкту з будівництва Болградського групового водопроводу сільгоспводопостачання в Одеській області.

Як повідомляє кореспондентка Інтента з посиланням на сайт держзакупівель Prozorro, йдеться про магістральний водогін село Червоний Яр – село Суворове.

Сума контракту становить 454,7 тисячі гривень. Сюди вже включені видатки на проведення експертизи готового проєкту. Джерело фінансування – кошти державного бюджету.

Згідно з умовами замовника, проєктна документація повинна містити текстові та графічні матеріали, обґрунтування, пояснювальні записки та інші матеріали, якими визначаються містобудівні, об’ємно-планувальні, архітектурні, конструктивні, технічні, технологічні рішення, а також кошториси об’єктів будівництва. 

Очікуваний строк закінчення робіт - грудень 2023 року.

Наприкінці літа 2021 року Одеська об'єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів підписала контракт на 111,9 мільйона гривень з київською фірмою "Спеціалізоване монтажне управління №24".

Роботи почалися у листопаді 2021 року. 

Необхідність у корегуванні проєкту виникла через зміни та додаткові роботи, які виникли у процесу будівництва.

Антоніна Лубченко

Поділитися