11 серпня 2023 р. 20:29

Антимонопольний комітет на Миколаївщині звинуватив дорожників у змові

Фото ілюстративне: Економічна правда

(Фото ілюстративне: Економічна правда)

Розпочато справу за ознаками змови під час проведення закупівлі робіт з капітального ремонту дороги на Миколаївщині.

Так, як повідомили 10 серпня в пресслужбі відомства, південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало справу щодо ПП "Будівельна фірма Миколаївавтодор" та ТОВ "Березівкаагрошляхбуд", в діях яких виявлено ознаки можливого порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

На виконання доручення Антимонопольного комітету України Відділенням проведено дослідження матеріалів відкритих торгів на закупівлю капітального ремонту дорожнього покриття в с. Благодатне Благодатненської сільської ради Миколаївської області у 2021 році. Закупівля проводилася державним підприємством "Агенція місцевих доріг Миколаївської області". 

За результатами дослідження обставин закупівлі Відділенням було виявлено ознаки, що можуть свідчити про узгоджену поведінку зазначених учасників. 

З огляду на зібрані факти адміністративною колегією Південного міжобласного територіального відділення АМКУ розпочато розгляд справи.

Також відомо, що очільник Служби відновлення Миколаївщини відмовився розкривати деякі деталі тендеру

Володимир Шкаєв

Поділитися