12 лютого 2020 р. 08:39

В Одеській ОДА знову підготували оновлений проєкт перспективного плану ОТГ

В Одеській ОДА знову підготували оновлений проєкт перспективного плану ОТГ

В Одеській облдержадміністрації провели робочі наради з представниками районів Одеської області з приводу доопрацювання проєкту перспективного плану ОТГ.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОДА.

Під час нарад обговорили створення ОТГ в Арцизькому, Саратському, Кодимському, Ананьївському, Білгород-Дністровському, Овідіопольському, Біляївському, Болградському, Ізмаїльському, Кілійському, Ренійському, Татарбунарському та Лиманському районах області.

На заході, який очолив перший заступник керівника Одеської ОДА В'ячеслав Овечкін, були присутні директори профільних департаментів, голови місцевих рад та РДА, представники громадськості, регіональні відділення асоціацій органів місцевого самоврядування, жителі територіальних громад.

Як зазначили в ОДА, оновлений проєкт перспективного плану направлять до Кабінету міністрів України.

Нагадаємо, Одеська ОДА передала до Міністерства розвитку громад та території оновлений проєкт перспективного плану формування ОТГ. Проте з міністерства план повернули на доопрацювання.Варто зазначити, що це вже вдруге Одеській ОДА повертали план на доопрацювання, вперше його повернули, коли облдержадміністрція направила документ до Кабміну у січні.

Також Міністерство розвитку громад та територій рекомендувало Одеській державній обласній адміністрації передбачити можливість розвитку території міста Одеси за рахунок території Лиманського району

Поділитися