29 січня 2020 р. 17:56

В Одеській області опублікували новий проєкт перспективного плану формування ОТГ

В Одеській області опублікували новий проєкт перспективного плану формування ОТГ

Одеська обласна державна адміністрація передала до Міністерства розвитку громад та територій оновлений проєкт перспективного плану формування ОТГ.

Як повідомив директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Дмитро Радулов, він включає нові пропозиції по 16 районам області, консультації по яким відбулися 24 та 27 січня.

«Під час консультацій кожна сторона обговорення змогла висловити своє бачення формування ОТГ. Оновлений перспективний план надіслано листом, тепер слово за Мінрегіоном», — повідомив Дмитро Радулов.

Зазначимо, консультації проводилися під головуванням першого заступника керівника Одеської ОДА В’ячеслава Овечкіна та за участі голови обласної ради Сергія Паращенка, нардепів, депутатів облради, голів місцевих рад та РДА, представників громадськості, регіональних відділень асоціацій органів місцевого самоврядування, Одеського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою», жителів територіальних громад.

В ОДА зазначили, що білим кольором на картах позначені населені пункти, які вирішили приєднатися до об’єднаних територіальних громад інших районів. В окремих випадках на розгляд Міністерства розвитку громад та територій передано два варіанти формування ОТГ.

Нагадаємо, Міністерство розвитку громад та територій рекомендувало Одеській державній обласній адміністрації передбачити можливість розвитку території міста Одеси за рахунок території Лиманського району.

 

 

 

Поділитися