11 серпня 2017 р. 03:00

Новий номер спеціального додатку до газети ІзбірКом

Новий номер спеціального додатку до газети ІзбірКом

У новому випуску ми розповідаємо читачам про Красносільську, Новокальчевську,  Маразлліївську, Розквітівську, Балтську, Великоміхайлівську, Тузлівську громаду, а також про фінансову спроможність громад Одещини

Газета «ІзбірКом» продовжує публиковати спеціальні додатки присвяченні історіям успіху обїеднанних териториальних громад.  

У новому номері спеціального додатку до газети «ІзбірКом» читайте про історії успіху територіальних громад Одещини.

У новому випуску ми розповідаємо читачам про Красносільську, Новокальчевську,  Маразлліївську, Розквітівську, Балтську, Великоміхайлівську, Тузлівську громаду, а також про фінансову спроможність громад Одещини.

Так у процесі децентралізації органам місцевого самоврядування передається значний спектр функцій і повноважень, довгий час до цього властивий виключно органам державної влади. Це функції в сферах містобудування, міграції, відносин з нерухомістю. Передовиком в цьому питанні стала Красносільська об'єднана територіальна громада. 

Новокальчевська об’єднана територіальна громада (до перейменування у 2016 році – Червоноармійська) Березівського району Одеської області створена в серпні 2015 року в результаті об’єднання Червоноармійської і Виноградненської сільських рад. Таким чином, до громади увійшли 6 сіл: Виноградне, Новокальчеве, Садове, Семихатки, Травневе, Улянівка. Сьогодні ОТГ нараховує нараховує 2628 мешканців.

Про це та інше детальніше в Спеціальному додатоку до газети «ІзбірКом»

Нагадаємо: в попередньому спецвипуску ІзбірКом розповів про історії успіху територіальних Балтської, Біляївськї, Маразліївської та Красносільської об'єднаних територіальних громад.  

Поділитися