07 квітня 2018 р. 12:03

В Роздільній презентують оцінку роботи місцевих депутатів протягом другого року повноважень

В Роздільній презентують оцінку роботи місцевих депутатів протягом другого року повноважень

Круглий стіл, присвячений результатам «Атестації» місцевих депутатів, де стане відомо, хто з 26 депутатів Роздільнянської міської ради отримав максимально можливі позитивні та негативні оцінки за результатами своєї діяльності протягом другого року повноважень, відбудеться в Роздільній 11 квітня.

Час: середа, 11 квітня, об 11:00

Місце: м. Роздільна вул. Муніципальна 17, актовий зал Роздільнянської міської ради

Спікери:

- голова Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Анатолій Бойко,

- регіональний представник Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Валентина Бондаренко.

До участі в круглому столі запрошені депутати Роздільнянської міської ради. Напрямки обговорення: покращення результатів персональної активності депутатів. низький рівень комунікації із виборцями. Важливість депутатських запитів, виступів та інше.

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 14 місцевих рад з 8 областей України. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в міських радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». В місті Роздільна за реалізацію ініціативи відповідає Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України».

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад», про те як, здійснювалось оцінювання в попередні роки та про його результати можна дізнатись:

На сайті організації

В розділі «Атестація місцевих депутатів» на інформаційному ресурсі «Ізбірком»

В соціальній мережі Facebook

Контактна особа: Валентина Бондаренко, e-mail: valentina-cvu@ukr.net

 

Поділитися