30 листопада 2018 р. 17:23

Депутати Білгород-Дністровської міськради голосували за колег

Депутати Білгород-Дністровської міськради голосували за колег

На сесії 29 листопада під час голосування за доповнення від бюджетної комісії до проекту рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 27.11.2017 року № 450-VІІ «Про міський бюджет міста Білгорода - Дністровського на 2018 рік» були зафіксовані випадки так званого «кнопокодавства». 

Олександр Єрошенко («Відродження») проголосував за двох своїх колег-депутатів Леоніда Кондратюка та Ігоря Десятника ("БПП «Солідарність»), які на момент голосування вийшли із сесійної зали.

Зауважимо, що за результатами голосування проект було підтримано 25 депутатами, в той час, як в сесійні залі знаходилося лише 23 депутати.

Другий раз Олександр Єрошенко вирішив «підстрахувати» колегу Леоніда Кондратюка (БПП «Солідарність») під час голосування за внесення правок і доповнень до бюджету міста Білгорода-Дністровського щодо отримання медичної субвенції з державного бюджету на суму 4.125 млн. грн. для забезпечення виплат працівникам медичного закладу Білгород-Дністровська міськрайонна багатопрофільна лікарня.

Нагадаємо, що відповідно до абзацу другого ст.19 закону України «Про статус депутатів місцевих рад» кожний депутат місцевої ради у раді та її органах, до складу яких він входить,  має один голос. Крім того регламент Білгород-Дністровської міської ради у ст. 69, п. 2, частині другій каже, що голосування здійснюється депутатом міської ради особисто.

ВИДЕО: міська рада

Поділитися