18 жовтня 2022 р. 09:55

В Рені пошукають підрядника для ремонту причалу порту за спрощеною процедурою

Фото: Вікіпедія

(Фото: Вікіпедія)

Ренійська філія державного підприємства "Адміністрація морських портів України" в Одеській області оголосила тендер для обрання підрядника, який робитиме поточний ремонт причалу №29 в порту.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, тендер відбудеться за спрощеною процедурою.

Очікувана вартість закупівлі - 12 мільйонів, а розкриття пропозицій має відбутися після 28 жовтня. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 31 грудня 2023 року. 

"Спрощена закупівля здійснюється з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» (із змінами), для забезпечення потреб в товарі Замовника саме в період дії воєнного стану в Україні", - йдеться в повідомленні.

Компанія, з якою укладуть угоду, повинна буде: демонтувати підкранові балки та рейки, розібрати покриття, замінити зруйновані та пошкодженні палі, відновити бортові балки верхньої будови причалу, відбійні пристрої тощо.

Зазначимо, що закупівлі за спрощеною процедурою неодноразово проводилися без аукціонів. Тобто у переможців не було конкурентів. Наприклад, Міський центр "Благоустрій" планує укласти угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Будівельна фірма "Паритетбудінвест" щодо поточного ремонта дорожнього покриття вулиці Ізмаїльської в Білгороді-Дністровському.

Дачненська сільська рада Одеського району Одеської області планує укласти з двома компаніями угоди щодо усунення аварій в Дачненському ліцеї № 2, пошкодженому в результаті збройної агресії російської федерації проти України.

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради уклало угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "СК "Автострой" про поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у Суворовському районі міста. 

Поділитися