23 лютого 2022 р. 09:47

В Одесі реконструюють під штаб учбовий корпус за 97 мільйонів

В Одесі реконструюють під штаб учбовий корпус за 97 мільйонів

Військова частина А0456 оголосила тендер для обрання підрядника, який реконструює будівлю учбового корпусу під штаб у військовому містечку №217.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 97 мільйонів 754,6 тисячі гривень має відбутися 11 березня, а роботи завершені до 15 грудня 2023 року.

Йдеться про будівлю у Штабному провулку, 1. 

Підряднику потрібно буде провести:

  • демонтажні та земляні роботи;
  • роботи з фундаментом;
  • мурування й армування зовнішніх та внутрішніх стін, перегородок;
  • роботи з перекриттям, покриттям та крівлею;
  • встановлення вікон та дверей;
  • роботи з підлогою та сходами;
  • роботи по зовнішньому оформленню будівлі;
  • встановлення сантехніки, опалення, вентиляції, кондиціонування, електропостачання та електроосвітлення;
  • монтаж систем: пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу, внутрішнього протипожежного водопроводу, газового пожежогасіння, відеоспостереження.

У вересні 2021 року ця ж військова частина оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за ремонт будівлі учбового корпусу під штаб у військовому містечку №217. Тоді йшлося про будівлю, частину якої у 2016 році Кабінет міністрів України розпорядився передати зі сфери управління Державної судової адміністрації в управління Міністерства оборони.

В лютому цього року військова частина вже оголошувала аналогічний аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 91 мільйон 987,5 тисячі гривень.

Міністерство оборони України 8 серпня за результатами тендеру замовило у ТОВ «Будівельна компанія "Прогрестехбуд"» реконструкцію будівлі в Одесі за 99 мільйонів 870 тисяч гривень.

У 2017 році містобудівна рада при міському управлінні архітектури розглянула проєкт детального плану території в межах Адміральського проспекту, Фонтанської дороги, скверу Героїчної оборони Одеси, вулиць Івана Франка та Суднобудівної.

У 2018 році квартирно-експлуатаційна частина Одеси (структура Міноборони) оформила відразу чотири ділянки землі, більшість з яких підуть під забудову. Пропонувалося надати дозвіл на розробку трьох ділянок землі по Фонтанській дорозі, 14 площею 0,6; 0,7 і 1,6 гектара. Дві великих ділянки підуть під забудову двома приватними фірмами «Кіодо» і «Ассоль» за інвестиційними договорами Міноборони.

Поділитися