11 січня 2022 р. 14:07

В Одесі оголосили 758-мільйонний тендер для будівництва Палацу спорта

В Одесі оголосили 758-мільйонний тендер для будівництва Палацу спорта

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за будівництво багатофункціонального Палацу спорту по вулиці Центральний аеропорт в Одесі.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 758 мільйонів 243,5 тисяч гривень має відбутися 18 березня, а роботи компанія-переможець має завершити до 31 грудня 2024 року.

На першому поверсі планують розмістити фойє та великий зал, на другому – тренажерний зал та приміщення для занять борців, а на третьому – універсальний зал та конференц-зал. Передбачено і впорядкування прилеглої території.

Зазначимо, що 15 грудня голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький затвердив проєктну документацію на будівництво за проєктом "Будівництво багатофункціонального Палацу спорту, розташованого за адресою: м. Одеса, Малиновський район, вул. Центральний аеропорт, 2-Б". Загальний кошторис проєкту тоді був 850 мільйоні 101 тисячу гривень. 

У січні 2021 року земельна комісія Одеської міської ради погодила відведення земельної ділянки під багатофункціональний Палац спорту по вулиці Центральний аеропорт, 2-Б площею 2,0837 га.

В липні позаминулого року в мерії розповіли, що новий Палац спорту, який Одеський муніципалітет планує побудувати на вулиці Центральний аеропорт, повинен бути триповерховим, з VIP-паркуванням і торговими приміщеннями.

17 травня минулого року депутати Одеської міської ради дозволили комунальному підприємству «Стадіон «Спартак»» розробити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,6 га на вулиці Центральний аеропорт.

16 травня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Одеської міської ради з метою розгляду процедурних питань, які необхідно врегулювати для включення міста Одеси до переліку міст-одержувачів державної субвенції на будівництво багатофункціонального Палацу спорту.

Поділитися