17 листопада 2022 р. 20:03

В Ізмаїлі шукають підрядника для проведення експертизи транскордонного проєкту за мільйон

В Ізмаїлі шукають підрядника для проведення експертизи транскордонного проєкту за мільйон

Виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради оголосив відкриті торги на проведення зовнішньої експертизи європейського проєкту «Транскордонна інфраструктура охорони здоров’я», який фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020».

Про це повідомляє кореспондентка ІзбірКома з посиланням на сайт держзакупівель Prozorro.

Максимальна вартість послуг встановлена в розмірі 1,1 млн гривень. Вони мають бути надані у термін з моменту підписання договору до 25 квітня 2023 року.

Замовник очікує, що експерти-консультанти займуться наступним: складуть звіт про хід реалізації проєкту; напишуть технічний та фінансовий звіти на фінальному етапі, де порівняють здійснені витрати з бюджетом проєкту; нададуть консультації щодо відповідності закупівельної документації вимогам європейського законодавства; будуть сприяти реалізації заходів проєкту; будуть комунікувати з партнерами.

Аукціон запланований на 29 листопада.

До цього наданням аналогічних послуг в рамках реалізації транскордонного проєкту займалася ізмаїльська компанія «Ресурс Консалтинг Партнер». В червні на експертизу цього проєкту планували витратити додатково майже пів мільйона гривень.

Нагадаємо, що головна мета «Транскордонної інфраструктури охорони здоров’я» - покращення доступу до галузі охорони здоров'я в прикордонній зоні Румунії та України шляхом здійснення спільних заходів з реабілітації чотирьох лікарень двох сусідніх країн. Географія реалізації – повіт Тульча та Ізмаїльський район.

Зокрема, в Ізмаїлі – це модернізація і оснащення хірургічного відділення Дунайської басейнової лікарні. А також реабілітація та забезпечення дитячого та реанімаційного відділень Ізмаїльської міської центральної лікарні.

Бюджет складає 4,2 млн євро, з яких кошти ЄС – 90%, а решта 10% - це доля кожного партнера-учасника. Головним бенефіціаром виступає повіт Тульча, а виконком Ізмаїльської міськради – партнером.

Загальний бюджет Спільної операційної програми «Румунія-Україна» становить 60 мільйонів євро. Всього в її рамках профінансовані 62 проєкти.

Поділитися