03 лютого 2022 р. 16:30

"Укртелеком" вирішив здати в оренду свій дитячий табір в Одесі

"Укртелеком" вирішив здати в оренду свій дитячий табір в Одесі

Акціонерне товариство "Укртелеком" оголосило аукціон з продажу права довгострокової оренди дитячого оздоровчого комплексу "Юний зв'язківець".

Відповідна інформація оприлюднена в системі "Прозорро.Продажі". 

Аукціон заплановано на 4 березня 2022 року. Ціна оренди становить 176 тисяч гривень на місяць. Площа комплексу – два гектари. Площа будівель – 3 тисячі 370 квадратних метрів.

Комплекс складається з адміністративного будинку, двох спальних корпусів, столової, двох будинків для персоналу, душової, вбиральні, дизельної, овочесховища, електрощитової, кіоску та прохідної. Одночасно комплекс може приймати до 200 осіб. Характеристики: кількість поверхів – два; опалення – власна котельня (котел на солярці); земельна ділянка – 1,9897 га.

З 2017 року "Юний зв'язківець" намагалися здати в оренду кілька разів, проте торги з різних причин не відбулися.

Зазначимо, що нещодавно регіональне відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях провело аукціон щодо приватизації Одеського заводу шампанських вин.

У 2021 році Одеська область залучила 277,7 млн грн інвестицій від приватизації державного майна - це п'ятий результат по країні.

Станом на кінець грудня надходження до державного бюджету від оренди держмайна в Одеській області збільшились на 12% – з 300 мільйонів минулого року до 335 мільйонів гривень.

У 2022 році Фонд держмайна вчергове спробує продати недобудований табір на Одещині.

Поділитися