04 серпня 2022 р. 10:59

Санаторій СБУ в Одесі визначився із ремонтувальниками дахів за два мільйони

Санаторій СБУ в Одесі визначився із ремонтувальниками дахів за два мільйони

Адміністрація санаторію "Одеса" Служби безпеки України провела конкурс задля обрання підрядника, який зробить ремонт дахів  одного з лікувальних та адміністративного корпусів.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

В обох аукціонах брали участь чотири компанії: Товариство з обмеженою відповідальністю "Комфорт СРК", ТОВ "Компанія пауер буд", приватне підприємство "Алмаз" та ФОП "Шевченко Ігор Миколайович".

Переможцем аукціону з ремонту даху корпусу №4 санаторію "Одеса" за 1 мільйон 192,2 тисячі гривень стало ТОВ "Комфорт СРК", хоча спочатку його виграло ТОВ  "Компанія пауер буд" з більш дешевою пропозицією - 957 тисяч гривень. Проте цю компанію визначили як переможця у другому тендері з ремонту даху адміністративного корпусу з пропозицією у 842,6 тисяч гривень.

ТОВ "Комфорт СРК" зареєстрована в Одесі наразі за даними сервісу YouControl кінцевими бенефіціарами є Микола Славов з Арцизу та одесит Дмитро Шпаренко. 

У лютому 2019 року компанія виграла тендер з капитального ремонту будівлі загальноосвітньої школи №67 I-III ступнів-економічний ліцей на вулиці Генерала Бочарова. 

ТОВ "Компанія пауер буд" зареєстрована в Миколаєві. Власник - Павло Антонець.  

Поділитися