10 жовтня 2022 р. 21:13

Санаторій СБУ в Одесі витратить ще понад 2 мільйони на ремонт

Санаторій СБУ в Одесі витратить ще понад 2 мільйони на ремонт

Санаторій "Одеса" Служби безпеки України оголосив тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт даху матеріального складу.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 2 мільйони 393,9 тисячі гривень має відбутися 26 жовтня, а роботу компанія-переможець повинна буде до 20 грудня 2022 року. 

Раніше адміністрація санаторію "Одеса" Служби безпеки України провела конкурс задля обрання підрядника, який зробить ремонт дахів одного з лікувальних та адміністративного корпусів. 

В обох аукціонах брали участь чотири компанії: Товариство з обмеженою відповідальністю "Комфорт СРК", ТОВ "Компанія пауер буд", приватне підприємство "Алмаз" та ФОП "Шевченко Ігор Миколайович".

Переможцем аукціону з ремонту даху корпусу №4 санаторію "Одеса" за 1 мільйон 192,2 тисячі гривень стало ТОВ "Комфорт СРК", хоча спочатку його виграло ТОВ  "Компанія пауер буд" з більш дешевою пропозицією - 957 тисяч гривень. Проте цю компанію визначили як переможця у другому тендері з ремонту даху адміністративного корпусу з пропозицією у 842,6 тисяч гривень.

А у січні санаторій "Одеса" Служби безпеки України оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатить за капітальний ремонт будівлі лікувального корпусу. Тоді очікувана вартість склала 21 мільйон 38,2 тисяч гривень. Переможцем обрали та уклали угоду із ТОВ "Будстрейт Груп", якій мають сплатити 18 мільйонів 791,9 тисяч гривень.

А у серпні приватне підприємство "Алмаз" отримало від санаторію 1 млн 198,9 тис. грн. Тоді за спрощеною процедурою провели торги та уклали угоду про капітальний ремонт даху корпусу №4. Також ця компанія виграла тендер для проведення капітального ремонту даху адміністративного корпусу. 

А у жовтні за переговорною процедурою із приватним підприємством "Граніт-Монтажбуд" уклали угоду за переговорною процедурою про капітальний ремонт будівлі їдальні санаторію за 6 млн 318,3 тис. грн. 

Поділитися