18 лютого 2022 р. 12:04

Реабілітаційний центр МВС в Затоці відремонтують за 26 мільйонів

Реабілітаційний центр МВС в Затоці відремонтують за 26 мільйонів

Керівництво медичного реабілітаційного центру "Затока" Міністерства внутрішніх справ України, що розташований в Одеській області, оголосило тендер для обрання підрядника, який зробить капітальний ремонт приміщень центру.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 26 мільйонів 267,2 тисячі гривень має відбутися 9 березня, а завершити роботи слід до 31 грудня 2023 року. 

Медичний реабілітаційний центр "Затока" МВС України розташований на 60 кілометрів на південь від Одеси і 20 кілометрів від Білгород-Дністровського на великій піщаній косі довжиною близько 8 км, шириною від 70 до 500 м. Місткість центру – 150 місць. Функціонує посезонно (літо). Відпочиваючі розміщуються в будиночках літнього типу, по дві-три особи у кімнаті. 

Нагадаємо, концепцію створення навчально-реабілітаційного центру на базі колишнього міського туберкульозного санаторію "Ластівка", розроблену одеськими урбаністами, а також архітектурно-планувальні завдання, плани приміщень та будівель колишнього санаторію презентували посадовцям муніципалітету 16 грудня 2021 року.

У лютому 2018 року повідомлялось, що дитячий протитуберкульозний санаторій "Ластівка", приєднається до дитячої лікарні ім. Резніка. До того одеський муніципалітет повідомив про результати перших перевірок цього санаторію "Ластівка" та її будівлі. 

Ілюстраційне фото: МВС. 

Поділитися