15 листопада 2022 р. 09:44

Одеський університет внутрішніх справ без аукціону обрав підрядника

Одеський університет внутрішніх справ без аукціону обрав підрядника

Одеський державний університет внутрішніх справ обрав підрядника для поточного ремонту плацу у Сабанському провулку,4.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, очікувана вартість закупівлі передбачалась у сумі 2 мільйони 793,8 тисячі гривень. Закупівля відбулася як відкриті торги з особливостями. У таких торгах майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше.

У тендері взяла участь едина компанія. 

Роботу компанія готова зробити трохи дешевше очікуваної вартості закупівлі – за 2 мільйони 693 тисячі 563 гривні. Зокрема за ці гроші будівельники повинні будуть улаштувати 2 тисячі 630 квадратних метрів покриття з фігурних елементів мощення з використанням готової піщано-цементної суміші площадок та тротуарів шириною понад 2 метри на загальній площі. 

Інфографіка: YouControl

У вересні Одеський державний університет внутрішніх справ уклав угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Грін Трейдінг" про те, що товариство до 25 грудня 2022 року завершить будівництво навчального корпусу Одеського державного університету внутрішніх справ за адресою: провулок Сабанський, 4.

Відкриті торги з особливостями в умовах воєнного стану стали доволі розповсюдженим явищем. Наприклад, Суворовська районна адміністрація Одеської міської ради вирішила укласти угоду з товариством з обмеженою відповідальністю "Керуюча компанія "Суворовський" про надання послуг з утримання і благоустрою територій загального користування Одеської міської територіальної громади, розташованих на території району. Закупівля проводилася як відкриті торги з особливостями. Конкурентів в компанії не було

Одеський обласний центр соціально значущих хвороб вирішив придбати систему рентгенівської комп’ютерної томографії всього тіла в товариством з обмеженою відповідальністю "АЛКОНТ-сервис".  Компанія-переможець була єдиним учасником закупівлі. 

Поділитися