05 вересня 2022 р. 14:31

Одеські пожежники вирішили купити автівку за 11 мільйонів

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Шостий Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області планує придбати автівку за 11 мільйонів 40 тисяч гривень.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, закупівлю вирішили провести за спрощеною процедурою, тож конкурентів в компанії, в якій планують придбати автівку, не було. 

Наразі торги знаходяться на стадії "кваліфікація переможця", а оскільки аукціону як такого не було, то на 11 мільйонів 40 тисяч за пожежну автоцистерну АЦ-2,5-30, 4х2, на базі Isuzu NQR 90, претендує лише київське товариство з обмеженою відповідальністю "Промислова компанія "Пожмашина". 

Власник компанії, зареєстрованої у 2005 році, киянин Олег Авер'янов. Основний напрямок діяльності компанії - виробництво кузовів для автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів. 

Автівку мають продати одеським пожежникам до 20 листопада 2022 року.

Цю закупівлю оголошували вже вдруге. Попередній аукціон планували провести 27 липня 2022 року із очікуваною вартістю закупівлі в 9,2 мільйонів гривень, проте охочих не знайшлося, тож торги скасували. 

Раніше Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунального майна Авангардівської селищної ради 25 серпня уклав угоду з приватним підприємством "Гранд-Газ-Сервіс" про виплату компанії 25 мільйонів 248,5 тисяч гривень. 

Визирська сільська рада Одеського району Одеської області планує сплатити 7 мільйонів 269,9 тисяч гривень товариству з обмеженою відповідальністю "Юг Строй Компані" за ремонт вулиці Транспортної.

Одеський державний університет внутрішніх справ уклав угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Грін Трейдінг" про те, що товариство до 25 грудня 2022 року завершить будівництво навчального корпусу Одеського державного університету внутрішніх справ за адресою: провулок Сабанський, 4.

Поділитися