11 січня 2022 р. 19:30

Одеське комунальне підприємство заплатить майже 4 мільйони охоронцям

Одеське комунальне підприємство заплатить майже 4 мільйони охоронцям

Комунальне підприємство "Міські дороги" оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з охорони об`єктів.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Компанія-переможець повинна буде, зокрема, встановити власну систему відео - спостереження за територією об’єктів охорони в режимі реального часу. Забезпечити виїзд груп швидкого реагування в м. Одеса (не менш трьох) з підтвердженням права володіння або користування транспортними засобами для груп швидкого реагування.

Можливість виїзду груп швидкого реагування на охоронювані об’єкти за сигналом "Тривога". Охоронці повинні виконувати обов’язки з фізичної охорони об’єктів у форменому одягу з урахуванням кліматичних умов у період несення служби і бути забезпеченими спеціальним одягом захисту від негоди, медичними аптечками та засобами оперативного зв’язку (мобільними телефонами або радіостанціями), а також дозволеними до використання засобами протидії та особистого захисту.

Йдеться про охорону шести об'єктів. Там мають бути розміщені вісім постів та 29 камер.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 3 мільйони 960 тисяч гривень має відбутися 28 січня 2022 року, а охороняти об'єкти компанія переможець повинна буде до 31 грудня 2022 року. 

Раніше Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за будівництво багатофункціонального Палацу спорту по вулиці Центральний аеропорт в Одесі.

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної адміністрації провів тендер для обрання компанії, якій довірять ремонтно-реставраційні роботи фасадів та покрівлі будівлі КУ "Одеський театр юного глядача ім. Юрія Олеши".

Одеська дирекція АТ "Укрпошта" вдруге оголосила тендер для розробки проєктно-кошторисної документації на "Ремонтно-реставраційні роботи на головному фасаді будівлі за адресою: м. Одеса, вул. Садова, 10".

Поділитися