25 серпня 2022 р. 13:02

Одеська облрада визначила, хто встановить тривожні кнопки в 55 закладах освіти

Одеська облрада визначила, хто встановить тривожні кнопки в 55 закладах освіти

Управління Одеської обласної ради з майнових відносин провело тендер для обрання компанії, якій сплатять за встановлення тривожних кнопок в закладах освіти, які фінансуються з обласного бюджету.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, аукціон відбувся за спрощеною процедурою 25 серпня.

Наразі торги знаходяться на стадії "кваліфікація переможця", а єдиним учасником було товариство з обмеженою відповідальністю "Каліпсо 2015", відповідно воно й розглядається як переможець. Після укладання угоди, компанія має отримати за свою работу 4 мільйони 818 тисяч гривень. 

Компанія має встановити тривожні кнопки в 55 закладах освіти. Наприклад, у "Рішельєвському науковому ліцеї" планують встановити чотири відеокамери, один відеорегістратор та інше обладнання.

В "Одеському навчально-реабілітаційному центрі «Формадо»" встановлять дві відеокамери з обладнанням, ще дві в "Одеському навчально-реабілітаційному центрі «Дитина з майбутнім»" та три в "Одеському навчально-реабілітаційному центрі «Зоресвіт»".

Також планується встановлення приймально-контрольного приладу та бездротової кнопки у Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на вулиці Троїцькій, 25 в Одесі.

Зазначимо, що 4 грудня 2019 року шестиповерхова будівля на вулиці Троїцькій, 25 у центрі Одеси, де розташований Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а також низка установ та фірм, спалахнула. В результаті пожежі загинули 12 осіб.

Загалом планується встановлювати системи у чорноморських, болградських, ізмаїльських, білгород-дністровських закладах освіти. 

Компанія "Каліпсо 2015" заснована у 2015 році одеситами Максимом та Віталієм Лужанськими, Валерієм Юр'євим та Юрієм Данилюком.

Поділитися