21 жовтня 2022 р. 14:57

Начальника управління поліції в Одесі можуть оштрафувати через конфлікт інтересів

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Начальник Одеського районного управління №2 Олександр Драган задовольнив заяву рідного брата щодо видачі вогнепальної зброї та набоїв, через що його можуть оштрафувати. 

Протокол про адміністративне правопорушення склав заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Артем Ситник.

Відповідне правопорушення згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також Артем Ситник підписав протоколи у відношенні виконуючого обов'язки начальника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області Сергія Ющака, який одночасно обіймав посаду директора ТОВ «Волсинт», що є порушенням встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління, інших виконавчих чи контрольних органів, чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку.

А ще у відношенні начальника Придністровського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Віталія Дзюби, який не повідомив про реальний конфлікт інтересів, що виник під час прийняття рішення щодо винесення постанови про застосування штрафів стосовно автомобільного перевізника, який надавав Віталію Дзюбі в користування протягом тривалого часу автомобіль AUDI Q7. Це становило його приватний інтерес. 

Раніше Любашівський районний суд Одеської області визнав винним депутата Зеленогірської селищної ради Подільського району Василя Патрикана у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

У лютому Виконавчий комітет Знам'янської сільської ради затвердив потреби на отримання грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей.

Суддя Південно-Західного апеляційного господарського суду Людмила Поліщук поскаржилася у Вищу раду правосуддя на спробу громадської організації «Водно-моторне спортивно-оздоровче товариство рибалок-аматорів» вивести її з процесу, штучно створивши їй конфлікт інтересів. 

Поділитися