30 січня 2022 р. 17:05

Компанія одеського депутата ремонтуватиме міст на Херсонщині за 100 мільйонів

Компанія одеського депутата ремонтуватиме міст на Херсонщині за 100 мільйонів

Державна установа "Місцеві дороги Херсонщини" провела тендер для обрання компанії, яка зробить капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Орлове-Іванівка.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, аукціон відбувся 26 січня за участю двох компаній - товариства з обмеженою відповідальністю "Ростдорстрой" та ОАО "Мостобудівельний загін № 112". 

Переможцем визнали ТОВ "Ростдорстрой", яке готове працювати за 100 мільйонів 9,8 тисяч гривень, тоді як конкурент хотів 100 мільйонів 400 тисяч гривень. 

За ці гроші компанія повинна буде розробити проектну документацію. Роботи планують завершити до 29 грудня 2023 року. 

Раніше ця ж компанія виграла тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт дорожнього покриття на шести кілометрах цієї траси за 199 мільйонів 497,5 тисяч гривень 

ТОВ "Ростдорстрой" засноване комерційним товариством з обмеженою відповідальністю "Оттема", яке зареєстроване в Угорщині. Зараз власниками є депутат Одеської міськради Юрій Шумахер - представник партії "Довіряй ділам" мера Одеси Геннадія Труханова та бізнесмен Євген Коновалов. Статутний капітал - 5 млн 131 тис. гривень, існує з 2005 року.    

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Одеса – Кучурган (на м. Кишинеу). 

Нову транспортну розв'язку «Два стовпи» на автомобільній дорозі М-28 Одеса – Южний (обхід Одеси) почнуть будувати у 2022 році, а на час будівництва розроблять схему тимчасової організації руху. 

Існуюча транспортна розв’язка, яка сполучає автомобільні дороги державного значення М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест), М-16 Одеса-Кучурган (на м. Кишинів) та М-28 Одеса – Южне (Обхід м. Одеси) у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху, значним збільшенням великовантажного автотранспорту та низькою пропускною спроможністю не відповідає сучасним вимогам.

Поділитися