15 лютого 2022 р. 17:41

Ізмаїльська міська лікарня витратить мільйон на фізичну охорону своїх об’єктів

Ізмаїльська міська лікарня витратить мільйон на фізичну охорону своїх об’єктів

Ізмаїльська міська центральна лікарня оголосила відкриті торги з надання послуг з цілодобової фізичної охорони об’єктів замовника.

Підрядник має забезпечити негайне прибуття групи швидкого реагування при спрацюванні кнопки тривожного виклику, повідомляє кореспондентка ІзбірКому з посиланням на сайт держзакупівель Prozorro.

Сума контракту становить 1 млн 50 тис. гривень. Строк його дії – до 31 грудня 2022 року включно. Замовник очікує, що переможець тендеру забезпечить цілодобове чергування на об’єктах охорони, у тому числі у святкові та вихідні дні. Мова йде про наступні три будвілі: безпосередньо Центральну міську лікарню на проспекті Суворова, 68; стоматологічну поліклініку на вул. Грецькій,7 та поліклініку міської лікарні для дорослих на вул. Клушина,6.

Охоронна фірма-претендент має відповідати ряду вимог, серед яких: наявність офісу в Ізмаїлі; забезпечення наявності мобільної групи швидкого реагування на випадок надзвичайної події; забезпечення прибуття мобільної групи швидкого реагування не більше ніж через 10 хвилин. Охоронці повинні бути забезпечені формою, спецзасобами та зв’язком, також технічними засобами охорони.

Також не можна розголошувати стороннім особам конфіденційну інформацію, до якої відноситься: пультові коди системи сигналізації, системи зв’язку і контролю за здійсненням охорони.

Прийом тендерних пропозицій триватиме до 2 березня. На цей же день запланований і аукціон.

Нагадаємо, управління економіки Ізмаїльської міської ради оголосило тендер на надання послуг з висвітлення діяльності міськради та її виконавчих органів на телебаченні протягом 2022 року.

У 2021 році управління економіки на аналогічні цілі витратило 596 тис. 160 грн. Переможцем тендеру стало Ізмаїльське телебачення.

Нагадаємо, Центральна база виробничо-технологічної комплектації Національної гвардії України підписала контракт на 497,7 тис. грн із черкаською компанією «Кредо Буд-проект» на розробку проєкту реконструкції будівлі в центрі Ізмаїла під гуртожиток військової частини 3058 Південного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії. 

Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради в Одеській області оголосило відкритий аукціон на реконструкцію Центрального стадіону міста. 

Поділитися