31 січня 2022 р. 15:09

Харчоблок селищної школи на Одещині відремонтують за 13 мільйонів

Харчоблок селищної школи на Одещині відремонтують за 13 мільйонів

Великодолинська селищна рада Одеського району Одеської області оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт харчоблоку Великодолинського закладу загальної середньої освіти №1.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 13 мільйонів 47,6 тисяч гривень має відбутися 16 лютого.  

Зазначимо, раніше постійна комісія з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності Одеської обласної ради  узгодила программу, за якою по 23 тисячі гривень виділяється з обласного бюджету на переобладнання  кожної з 10 шкільних столових. 

Нагадаємо, Виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради на засіданні 12 січня ухвалив рішення щодо зміни вартості харчування у школах міста для учнів з числа дітей пільгових категорій.

Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Приморського району Одеси оголосив тендер для пошуку годувальників для учнів восьми навчальних закладів району. 

З початку 2022 року одесити дуже активно обговорюють реформу харчування в школах. Одних батьків обурила недосолена їжа та несолодкі напої, інші наполягають, що дітям потрібно прищеплювати здорові харчові звички.

Поділитися