12 вересня 2022 р. 18:07

Фірмі з Броварів планують заплатити майже 5 мільйонів за нанесення розмітки вулицях Одеси

Фірмі з Броварів планують заплатити майже 5 мільйонів за нанесення розмітки вулицях Одеси

Комунальна установа "Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ" Одеської міської ради провів три тендери для обрання компанії, яка нанесе горизонтальну дорожню розмітку двокомпонентним пластиком на чотирьох вулицях міста.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, йдеться про вулиці: Успенську, Ільфа та Петрова, Левітана та Заболотного. В усіх трьох аукціонах брали участь дві компанії: товариство з обмеженою відповідальністю "Горизонталь 77" та товариство з обмеженою відповідальністю "Хімія Парк". Переможцем в усіх трьох конкурсах стало перше. 

За усіма трьома тендерами компанія, якщо з нею підпишуть угоду, отримає 4 мільйони 733 тисячі гривень: 2 млн 250 тис. грн за Успенську, 987 тис. грн за Ільфа та Петрова та вул. Левітана, а ще 1 млн 496 тис. грн за Заболотного. 

За даними сервісу YouControl, ТОВ "Горизонталь 77" зареєстроване у серпні 2020 року у Броварах. Кінцеві бенефіціарні власники - Андрій Білоус з Броварського району та Олександр Крюковський з Житомира. 



ТОВ "Хімія Парк" зареєстроване у 2013 році в Рівненському районі. Кінцеві бенефіціари - Савич Радомір з Бєлграду та Міканович Йово з Рівного.      

Раніше комунальна установа "Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ" Одеської міської ради оголосила два тендери для обрання компаній, які нанесуть дорожньої розмітки двокомпонентним пластиком.

Раніше Управління дорожнього господарства Одеської міської ради провело три тендери для обрання підрядників, яким заплатять за поточний ремонт доріг у трьох районах Одеси - Малиновському, Приморському та Київському - гроші планують розділити улюбленці управління доргосподарства.

У листопаді минулого року Центр публічних розслідувань дослідив, що за перші 9 місяців 2021 року Управління дорожнього господарства (УДГ) Одеської міської ради встигло провести майже 325 мільйонів гривень платежів. Тоді ж ЦПР визначив, хто отримав більше за всіх грошей від УДГ.

Одеський державний університет внутрішніх справ уклав угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Грін Трейдінг" про те, що товариство до 25 грудня 2022 року завершить будівництво навчального корпусу Одеського державного університету внутрішніх справ за адресою: провулок Сабанський, 4. 

Поділитися