23 лютого 2022 р. 19:08

Для ремонту корпусу одеської "інфекційки" за 33 мільйони вдруге пошукають підрядника

Для ремонту корпусу одеської "інфекційки" за 33 мільйони вдруге пошукають підрядника

Управління капітального будівництва Одеської міської ради вдруге оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт будівлі літери "Б", яка є частиною комунальної установи "Міська клінічна інфекційна лікарня".

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у ті ж 33 мільйони 749,2 тисяч гривень тепер має відбутися 11 березня, а роботи все ж слід завершити до 31 грудня 2023 року.

Попередній мав відбутися 18 лютого, проте був визнаним таким, що не відбувся через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій. Участь в аукціоні забажало взяти лише товариство з обмеженою відповідальністю "Олімп буд девелопмент", яке погоджувалося працювати за 33 мільйони 190 тисяч гривень.  

Раніше голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав два розпорядження про погодження проєктної документації на будівництво в двох лікарнях міста.

Зокрема, йдеться про відкореговані проєкти капітального ремонту будівлі літери "И", яка є частиною КУ "Міська клінічна інфекційна лікарня", розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Пастера, 5/7 та ремонтно-реставраційні роботи приміщень хірургічного павільйону, який є частиною КНП "Міська клінічна лікарня №1" розташованого за адресою: м. Одеса, вул. М’ясоєдовська, 32. 

У жовтні 2021 року голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький погодив проєкт «Ремонтно-реставраційні робіт приміщень хірургічного павільйону, який є частиною КНП «Міська клінічна лікарня №1». 

Поділитися