20 жовтня 2022 р. 21:13

Для двох одеських шкіл уклали угоди із ремонтниками бомбосховищ без аукціонів

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району Одеси" уклала угоди із двома компаніями щодо капітального ремонту споруд цивільного захисту в школах №№84 та 89.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Обидві процедури провели без використання електронної системи. В першому випадку Одеській загальноосвітній школі №89 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області на вулиці Ільфа та Петрова укриття ремонтуватиме товариство з обмеженою відповідальністю "Одесміськбуд" за 1 мільйон 578,2 тисяч гривень. Компанія зареєстрована у травні 2016 року в Одесі. Власник - Юрій Воронов

Одеському навчально-виховному комплексу №84 "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" укриття будуватиме ТОВ "Комплібуд" за 1 мільйон 452 тисячі гривень. Компанія зареєстрована у січні 2022 року. Власники Ірина Хвіловська та Йосип Бейнфельд

Раніше Ренійська філія державного підприємства "Адміністрація морських портів України" в Одеській області оголосила тендер для обрання підрядника, який робитиме поточний ремонт причалу №29 в порту. 

Зазначимо, що закупівлі за спрощеною процедурою неодноразово проводилися без аукціонів. Тобто у переможців не було конкурентів. Наприклад, Міський центр "Благоустрій" планує укласти угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Будівельна фірма "Паритетбудінвест" щодо поточного ремонта дорожнього покриття вулиці Ізмаїльської в Білгороді-Дністровському.

Дачненська сільська рада Одеського району Одеської області планує укласти з двома компаніями угоди щодо усунення аварій в Дачненському ліцеї № 2, пошкодженому в результаті збройної агресії російської федерації проти України.

Поділитися