12 жовтня 2021 р. 15:36

За проєкт ремонту мосту в Одеській області заплатять 5 мільйонів

За проєкт ремонту мосту в Одеській області заплатять 5 мільйонів

Державне підприємство "Служба місцевих автодоріг України" оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за розробку проєктної документації на капітальний ремонт мосту.

Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про міст на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С162401 Базар’янка-Тузли в Одеській області.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 5 мільйонів 636,7 тисячі гривень має відбутися 28 жовтня. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2022 року. 

Раніше рух на мості, який розташований на 37 кілометрі дороги Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове, з 4 жовтня 2021 року перекрили.

Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради шукає підрядника на виконання робіт з укріплення схилу в районі 16-ї станції Великого Фонтану.

Державне підприємство "Служба місцевих автодоріг України" оголосило тендер для обрання компаній, яким заплатять за капітальних ремонт ділянок на двох дорогах загального користування.

Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання компанії, яка зробить коригування проєктної документації на будівництво мостового переходу через Сухий лиман з підходами в с. Малодолинське на автомобільній дорозі «Одеса-Чорноморськ».

Поділитися