16 листопада 2021 р. 10:12

За проєкт реконструкції Музею морського флоту в Одесі планують заплатити 6 мільйонів

За проєкт реконструкції Музею морського флоту в Одесі планують заплатити 6 мільйонів

Управління Одеської обласної ради з майнових відносин оголосило тендер для обрання компанії, яка візьметься виготовити науково-проєктну документацію для проведення ремонтно-реставраційних робіт на будівлі-пам’ятці – «Англійський клуб» (Одеський музей морського флоту).

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 6 мільйонів 464 тисячі гривень має відбутися 26 листопада поточного року, при цьому переможець зобов'язаний підготувати проєкт до 31 грудня 2022 року.

Зазначимо, що в березні в Одеській обласній державній адміністрації повідомили, що будівля Музею морського флоту України буде відновлена в рамках програми «Велика реставрація» за кошти державного бюджету.

У 2018 році будівлю планували передати в оренду Адміністрації морських портів України. У грудні 2017 року тодішній голова Одеської ОДА Максим Степанов оцінював реставрацію будівлі в понад 50 мільйонів гривень.

У лютому 2016 року музей відкрив свою експозицію в музеї де Волана.  

Після пожежі в будівлі Музею морського флоту на вул. Ланжеронівській, 6 усі експонати передали до музею Одеського морського порту.

Поділитися