20 вересня 2021 р. 10:37

В Захарівці відремонтують дах райвідділу поліції за 2 мільйони

В Захарівці відремонтують дах райвідділу поліції за 2 мільйони

Головне управління Національної поліції в Одеській області оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт даху адміністративної будівлі відділення поліції № 2 Роздільнянського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області у смт Захарівка.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 2 мільйони 206 тисяч гривень має відбутися 4 жовтня. А роботи слід завершити до 31 грудня 2021 року. 

Зазначимо, що Тарутинська селищна рада оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт дитячого садка в селищі міського типу Березине.

Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради вдруге оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію об’єкту благоустрою – ділянки пляжу «Лузанівка», з дообладнанням засобами для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Служба автомобільних доріг у Луганській області провела тендер для обрання підрядників щоб зробити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-13 Троїцьке – Білокуракіне - Старобільськ. 

Поділитися