01 листопада 2021 р. 17:22

В Сараті побудують туристично-інформаційний центр за 29 мільйонів

В Сараті побудують туристично-інформаційний центр за 29 мільйонів

Комунальне підприємство "Сарата Комунсервіс" шукає підрядника для будівництва туристично-інформаційного центру.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Перша черга будівництва коштуватиме орієнтовано 29 мільйонів 476,7 тисячі гривень. Аукціон відбудеться 17 листопада.

А завершити спорудження переможець має до 31 грудня 2022 року.  Центр розміщуватиметься на двох гектарах землі комунального підприємства Саратської громади. Тут з'явиться сервісна служба. Вона надаватиме туристам інформацію про пам'ятки Бессарабії, історичні місця, екскурсійні маршрути, заходи, транспорт, шопінг та розваги.

В центрі планують продавати крафтові вина, сири, м'ясо-молочну продукцію з півдня Одещини. В установі створять відділ для реалізації сувенірних товарів, відкриють кафе. На другому поверсі центру розмістять конференц-зал. Окрім цього, проєктом передбачено зведення амфітеатру на 300 місць.

Нагадаємо, департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер для обрання реставратора будівлі — пам’ятки національного значення — «Палац Потоцьких» (Одеський художній музей).

Одеський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Міністерства внутрішніх справ України оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію НДЕКЦ МВС.

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради оголосило тендер для пошуку компанії, що замінить вікна в місцевій школі. 

Поділитися