26 листопада 2021 р. 13:21

В Ізмаїлі відремонтують дорожнє покриття біля вокзалу

В Ізмаїлі відремонтують дорожнє покриття біля вокзалу

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області оголосило тендер для обрання підрядника, який зробить поточний ремонт дорожнього покриття та тротуарів Привокзальної площі у місті.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 1 мільйон 498,8 тисяч гривень має відбутися 3 грудня, а роботи слід зробити до 24 грудня 2021 року.

Зазначимо, раніше "Укралізниця" запустила «Дунайський експрес» Ізмаїл – Одеса. На маршруті курсуватиме сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва.

Поїзд №7002/7001 Одеса — Ізмаїл відправлятиметься з Одеси щодня о 19:50 та прибуватиме до Ізмаїла о 00:32. Зворотно поїзд виправлятиметься о 01:29 та прибуватиме до Одеси о 06:11. Також експрес робитиме зупинки на станціях: Білгород-Дністровський, Кулевча, Сарата, Арциз, Главані, Дзинілор та Котлабух.

Нагадаємо, за рішенням ДП «Молдовська залізниця» з Одеси до столиці Молдови вирушив потяг - перший після скасування маршруту через карантинні заходи ще у березні 2020 року. Як повідомив сайт Молдовської залізниці, після консультацій з українськими колегами було  вирішено відновити з 28.08.2021 р курсування пасажирського поїзда НР 642/641 Одеса - Кишинів - Одеса. 

Накопичення вагонів на припортових ділянках Одеської залізниці та у місцях перетину з іншими дорогами призводить до уповільнення руху. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник директора департамента комерційної роботи "Укрзалізниці" Валерій Ткачев. 

На День Незалежності до Одеси прибув старовинний паровоз

Поділитися