11 серпня 2021 р. 21:39

В Болграді втретє пошукають підрядника для будівництва Болгарського культурного центру

В Болграді втретє пошукають підрядника для будівництва Болгарського культурного центру

Управління обласної ради з майнових відносин втретє оголосило тендер, щоб визначити підрядника будівництва Болгарського культурного центру в Болграді Одеської області. 

Відповідне оголошення опубліковане в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, очікувана вартість закупівлі 50 мільйонів 392,8 тисяч гривень. Аукціон ж відбудеться 27 серпня. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Перший тендер з цієї закупівлі відбувся 28 вересня і тоді переможцем обрали Товариство з обмеженою відповідальністю "СН I Т", яке згодилося працювати за 49 мільйонів 999,8 тисяч гривень. 

Проте в результаті торги визнали такими, що не відбулися через відхилення пропозицій усіх кандидатів. 

В другому тендері брали участь вже три компанії, а не дві. Серед них було Приватне багатопрофільне підприємство "Кінгс", в якого, до речі, була найвигідніша пропозиція - 46 мільйонів 773, 8 тисяч гривень. 

В 2018 році на сесії 21 грудня Одеська обласна рада дала згоду управлінню обласної ради з майнових відносин на укладення договору суборенди земельної ділянки для будівництва Болгарського культурного центру в місті Болград Одеської області.

Відзначимо, що Кабінет міністрів України в тому році виділив 1 мільйон гривень на розробку проєктно-кошторисної документації.

Поділитися