24 листопада 2021 р. 11:41

Теплодару створять інженерно-топографічний план за 400 тисяч

Теплодару створять інженерно-топографічний план за 400 тисяч

Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області оголосив тендер для відбору компанії, яка має  створити інженерно-топографічний план.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

План має бути виконаний у масштабі 1:2000 за матеріалами аерофотозйомки на територію Теплодару. План використовуватимуть у геоінформаційних системах для створення ГІС-бази даних містобудівного кадастру, а також як картографічну основу для геопорталу та  інвентаризації об'єктів нерухомості й інфраструктури. 

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 400 тисяч гривень має відбутися 17листопада, а розробити план слід до 27 грудня 2021 року.

Нагадаємо, виконавчий комітет Одеської міської ради планує на засіданні 25 листопада затвердити схему зонування місць розташування електросамокатів та інших індивідуальних електричних засобів пересування на об’єктах благоустрою міста.

Проєктувальники запропонували виділити у місті близько 130 місць для паркування, причому майже всі – у Приморському районі. У Малиновському районі передбачено лише 11 парковок, у Київському – два, а у Суворовському взагалі жодної. Причому на кожному паркуванні допускається зберігання не більше п'яти електросамокатів.

У жовтні виконком вже затвердив схему зонування режимів експлуатації електросамокатів та інших індивідуальних електричних засобів пересування на об’єктах благоустрою Одеси із допустимою швидкістю руху у кожній зоні.

Поділитися