29 червня 2021 р. 08:43

Справу про вимагання понад тисячі доларів за право жити в Україні скерували до суду

Справу про вимагання понад тисячі доларів за право жити в Україні скерували до суду

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітниці Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, підозрюваної у скоєнні корупційного злочину.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Старший інспектор одного із відділів одеської міграційної служби вимагала та одержала 1,2 тисячі доларів США хабаря за своєчасне оформлення та видачу громадянину Грузії посвідки на постійне проживання на території України та підтвердження громадянства України його дитині.

Правоохоронці затримали підозрювану «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно власника частини приміщень будинку Руссова та трьох керівників підприємств-підрядників, підозрюваних в умисному знищенні, руйнуванні та пошкодженні об'єктів культурної спадщини чи їх частин. 

Територіальне управління Державного бюро розслідувань Краматорська завершило досудове розслідування та направило до суду обвинувальний акт стосовно підприємців, які заволоділи бюджетними коштами під час будівництва казарм для військовослужбовців у Маріуполі.  

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, підозрюваного у злочинах проти основ національної безпеки держави та сприянні діяльності терористичної організації.

Поділитися