22 листопада 2021 р. 17:22

Шкільний стадіон в Одесі відремонтують за 44 мільйони

Шкільний стадіон в Одесі відремонтують за 44 мільйони

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за  капітальний ремонт елементів благоустрою та стадіону школи № 31.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro

Компанія, яка переможе в аукціоні, має відремонтувати покриття стадіону, каналізацію, електрообладнання, освітлення, опалення, водопостачання, встановити пожежну й охоронну сигналізації та відеоспостереження, а також привести до ладу майданчик для футболу, волейболу, гімнастичних вправ та дитячий майданчик.

Аукціон з очікуваною вартістю в 44 мільйони 300,2 тисячі гривень має відбутися 6 грудня. 

Роботи слід завершити до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт Одеської початкової школи №64 за понад 25 мільйонів гривень.

Раніше прокурори Київської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельної організації, обвинуваченого у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів під час ремонту стадіону одеської школи.

Прокурори Київської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальні акти стосовно директора підрядної компанії та інженера технічного нагляду за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

З’ясовано, що інженер та підрядник, за попередньою змовою, привласнили бюджетні кошти під час виконання будівельних робіт з капітального ремонту аварійних ділянок покрівлі школи інтернату, в якій  навчаються діти з вадами слуху.

Поділитися