29 червня 2021 р. 14:12

Прокурори скерували до суду справу підозрюваного у вимаганні податківця

Прокурори скерували до суду справу підозрюваного у вимаганні податківця

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, підозрюваного у скоєнні корупційного злочину.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

Податківець вимагав від приватного підприємця, який здійснює роздрібну торгівлю продуктами харчування в Одеській області, 18 тисяч гривень за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності.

У разі відмови надавати гроші, підприємця чекали відповідні перевірки протягом 2021 року. Податківця затримали «на гарячому» одразу після одержання неправомірної вигоди.

Раніше прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітниці Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, підозрюваної у скоєнні корупційного злочину. 

Також прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно власника частини приміщень будинку Руссова та трьох керівників підприємств-підрядників, підозрюваних в умисному знищенні, руйнуванні та пошкодженні об'єктів культурної спадщини чи їх частин. 

Територіальне управління Державного бюро розслідувань Краматорська завершило досудове розслідування та направило до суду обвинувальний акт стосовно підприємців, які заволоділи бюджетними коштами під час будівництва казарм для військовослужбовців у Маріуполі.  

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, підозрюваного у злочинах проти основ національної безпеки держави та сприянні діяльності терористичної організації.

Поділитися