06 липня 2021 р. 16:13

Посадовця комунальної установи Одеської міської ради затримали за вимагання грошей

Посадовця комунальної установи Одеської міської ради затримали за вимагання грошей

Поліцейські затримали під час одержання неправомірної вигоди особу керівного складу однієї з комунальних установ Одеської міської ради.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За даними слідства, затриманий вимагав 113 тисяч гривень хабара за неприйняття заходів до демонтажу двох торгових об'єктів в Суворовському районі та сприяння у продовженні договорів оренди.

Посадовця затримали одразу після одержання другої частини неправомірних коштів.

Наразі триває проведення невідкладних слідчих дій, після яких будуть вирішені питання щодо оголошення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури спільно зі слідчими Державного бюро розслідувань затримали під час одержання неправомірної вигоди слідчого та оперуповноваженого одного із райвідділів поліції на Одещині.

Служба безпеки України затримала контрабандну партію кокаїну з однієї з країн Південної Америки, орієнтовна вартість вилучених наркотичних речовин на чорному ринку становить майже 10 мільйонів доларів США.

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру начальнику одного з відділів поліції Одеси, який причетний до продажу елітного автомобіля, розшукуваного Інтерполом. 

Також фахівці ДБР завершили досудове розслідування стосовно трьох державних інспекторів Одеської митниці.

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, підозрюваного у скоєнні корупційного злочину.

Поділитися