09 вересня 2021 р. 18:17

Підприємство виконкому знову спробує знайти постачальників автівок для інспекторів з паркування

Підприємство виконкому знову спробує знайти постачальників автівок для інспекторів з паркування

Установа комунальної власності "Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому" знов оголосило тендер для обрання постачальника автівок, які планувалося придбати для інспекторів з планування.

Відповідна інформація оприлюднена  в системі електронних закупівель Prozorro.

Через тендер автотранспортники хочуть закупити 11 автомобілів Renault Sandero Stepway або еквіваленті. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 5,1 мільйона гривень призначено на 15 листопада.

Перший аукціон мав відбутися 12 жовтня, проте на стадії "Прекваліфікація" торги відмінили через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель. Тоді в аукціоні бажали брати участь дві компанії: ТОВ "Авто Груп+" та ТОВ "Соллі плюс Полтава". Окрім того, тендерну пропозицію учасника ТОВ "Соллі плюс Полтава" визнали такою, що не відповідає вимогам, визначеним у тендерній документації. 

В разі успішних торгів 15 листопада і підписання відповідного договору с переможцем постачання автівок очікується до 30 листопада 2021 року.

Нагадаємо, у липні департамент фінансів Одеської міської ради звернувся до постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів з проханням підтримати пропозицію щодо збільшення плану надходжень у вигляді стягнення адмінштрафів.      

Раніше під час засідання вищезгаданої комісії Світлана Бедрега заявила, що мерія відмовилась від ідеї прибирати незаконно припарковані автівки евакуаторами, і відтепер пропонується  закупити машини для інспекторів з паркування.

Наразі департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху тестує нову систему, що дозволить власникам транспортних засобів сплачувати за паркування в автоматизованому режимі. Таке повідомлення під час апаратної наради зробив очільник департаменту Сергій Тетюхін.

Поділитися