06 вересня 2021 р. 22:01

"Одесміськелектротранс" не зміг відібрати постачальника електробусів

"Одесміськелектротранс" не зміг відібрати постачальника електробусів

Комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" визнало таким, що не відбувся, аукціон з обрання компанії, в якій придбає шість електробусів з низьким рівнем підлоги.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Охочими брати участь в аукціоні виявились ТОВ "Будмонтажсервіс I" (зареєстроване в Києві, кінцевий бенефіціар - Андрій Гандзюк, директор - Михайло Палик) та ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електротранс" (зареєстроване у Львові, кінцевий бенефіціар - Юрій Бубес, директор - Василь Пецух). 

Проте пропозицію першого відхилили, в торгах залишився один учасник, тож через допущення до оцінки менше двох тендерних пропозицій торги й відмінили. 

Раніше заступник Одеського міського голови Дмитро Жеман, який колись очолював КП "Одеський міський електротранспорт", повідомив, що "ОМЕТ" планує поновити рух електротранспорта вулицею Балківською в Одесі до кінця вересня. Там курсуватимуть електробуси.

Зазначимо, що у липні цього року КП «ОМЕТ» оголосило новий тендер на закупівлю шести низькопідлогових електробусів за 69 мільйонів гривень. Йдеться про придбання машин довжиною до 12 метрів, які спроможні вмістити 100 пасажирів, а їх акумуляторів вистачатиме мінімум на 300 кілометрів шляху без додаткової підзарядки.  

Цей аукціон вже оголошувався КП у травні. Проте торги скасували через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель.  

В січні в мерії вже повідомляли, що планують розпочати рух електробуса  Балківською, де колись курсував трамвай, але під час реконструкції вулиці рейкову лінію було демонтовано. 

У грудні минулого року комісія муніципалітету відхилила всі пропозиції компаній, які брали участь в тендері на закупівлю рухомого складу для одеського КП «Одесміськелектротранс».   

Поділитися