08 липня 2021 р. 13:33

Одеську лікарню змусили розірвати угоди із компанією, що потрапила під санкції

Одеську лікарню змусили розірвати угоди із компанією, що потрапила під санкції

Одна з лікарень Одеси змушена була розірвати угоди із підприємством, до якого застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Там пояснили, що у березні 2021 року між медичною установою та підприємством укладено два договори на надання послуг у сфері поводження з небезпечними відходами на загальну суму майже 80 тисяч гривень.

Разом з тим, до вищезазначеного підприємства – виконавця за договором відповідно до рішення Ради національної безпеки та оборони від 15 квітня 2021 року застосовані персональні економічні та обмежувальні заходи (санкції), що передбачає повне припинення торгівельних операцій, зупинення виконання економічних та фінансових зобов’язань, анулювання ліцензій та інших дозволів тощо.

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони України на засіданні з президентом України Володимиром Зеленським у п’ятницю, 2 квітня, розглянула ряд питань державної безпеки.

7 липня Кабінет Міністрів України узгодив санкції, які планують ввести стосовно громадян Білорусі. Тепер їх мають затвердити на засіданні Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Раніше уряд заборонив білоруським літакам літати українським небом, а українські літаки, в свою чергу, більше не літатимуть над Білоруссю.

Поділитися