25 червня 2021 р. 17:19

Одеського митника обвинувачують у корупції

Одеського митника обвинувачують у корупції

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно державного інспектора відділу митного оформлення одного з постів Одеської митниці, підозрюваного у корупції.

За даними слідства, митник вимагав та одержав 500 доларів США хабаря від громадянина за безперешкодне митне оформлення товарів.

У разі відмови надавати неправомірні кошти чоловіка чекали тривалі митні догляди та затягування процесу оформлення товару на невизначений термін.

Під час передачі хабаря правоохоронці затримали службовця на його робочому місці. Наразі за клопотанням прокуратури підозрюваний відсторонений від займаної посади.

Нагадаємо, раніше Державне бюро розслідувань скерувало до суду обвинувальний акт стосовно головного державного інспектора Одеської митниці Держмитслужби через службову недбалість.

Слідчі Державного бюро розслідувань разом з працівниками прокуратури Києва, Служби безпеки України та управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби затримали головного державного інспектора одного із митних постів Одеської митниці.

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно головного інспектора одного з відділів ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, підозрюваного у скоєнні корупційного злочину та у службовому підробленні. 

Співробітники поліції затримали в Одесі заступника начальника управління територіального підрозділу Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів під час отримання хабаря.

Іллічівський міський суд Одеської області виправдав колишнього виконуючого обов`язки заступника начальника Одеської митниці ДФС та начальника митного поста «Чорноморський», якого обвинувачували в отриманні хабаря. 

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно лісничого одного з державних лісгоспів, підозрюваного  у скоєнні корупційного злочину.

Поділитися