16 вересня 2021 р. 13:20

Одеська компанія за мільярд відремонтує дорогу неподалік зони бойових дій

Одеська компанія за мільярд відремонтує дорогу неподалік зони бойових дій

Служба автомобільних доріг у Луганській області провела тендер для обрання підрядників щоб зробити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-13 Троїцьке – Білокуракіне - Старобільськ. 

Відповідну інформацію оприлюднила система електронних закупівель Prozorro.

Аукціон відбувся 15 вересня і в ньому взяли участь лише дві компанії. Обидві одеські: ТОВ "Ростдорстрой" та ТОВ "Автомагістраль-Південь". 

Переможцем аукциона визначили останнє, яке зголосилося працювати за 1 мільярд 247 мільйонів 783,5 тисячі гривень. 

Загалом йдеться про окремі ділянки на 54,1 километрах цієї траси. Щоправда також компанія-переможець має розробити проєктно-кошторисну документацію задля ремонту.   

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновником ТОВ «Ростдорстрой» є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції партії «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Власниками ТОВ «Автомагістраль-Південь» є одесити Валерій Коротков та Олег Наливаний.

Раніше ці ж дві компанії розіграли тендер для обрання підрядника на поточний середній ремонт ділянок автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-07 Сватове – Новопсков – Мілове.

Служба автомобільних доріг в Луганській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт інших ділянок автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-07 Сватове – Новопсков – Мілове.

Служба автомобільних доріг в Одеській області провела тендер для обрання компанії якій заплатять за реконструкцію автомобільної дорогизагального користування державного значення М-28 Одеса – Южний – /М-14/ з під’їздами (Обхід м. Одеса).

Департамент будівництва Черкаської обласної державної адміністрації провів тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення від перехрестя вул. Незалежності – Федорова до перехрестя вул. Незалежності – Соборна, від перехрестя вул. Незалежності – Соборна до перехрестя вулиць Соборна - Перемоги, від перехрестя вул. Соборна – Перемоги до вул. Героїв Холодноярців міста Сміла.

Поділитися